Om Kvist & Kristensen

"Virksomheden Kvist og Kristensen bygger på en god historie..."

Kvist og Kristensen er lokal byggevirksomhed i Aalborg-området, som fra start tog udgangspunkt i fagene tømrer og snedker, men sidenhen er blevet udvidet med en murer-afdeling samt en maler.

Virksomheden Kvist og Kristensen bygger på en god historie. Den blev stiftet d. 1 maj 1986, med værksted i bedstemorens hønsehus, der var så lille, at tømmeret stak ud i begge ender og der skulle derfor helst ikke skulle regne samtidigt. Adressen er stadig den samme og vi har nu mere tidssvarende lokaler. Men stadig med samme værdier.

Grundlaget for virksomhed var kvalitets arbejde og –rådgivning indenfor tømrerfaget således, at kunderne kunne opnå en tilfredshed ved valget af Kvist og Kristensen. Næsten 30 år senere er det stadig de samme værdier der præger os, det er derfor tilbagevendende kunder samt kundereferencer som vi lever højt på i dag.

Udvikling har været stor, men selvom flere større projekter er kommet til er det stadig også de mindre private opgaver som beskæftiger en del af vores mandskab. Vi er godt besat i virksomheden, og kan uanset opgave helt sikkert finde den rette person til opgaven.

Vores kunder siger:

Quote icon
Veludført tag arbejde som gik efter planen - kan helt sikkert anbefales såfremt man ønsker et godt samarbejde dem man hyrer
Avatar

CPanel Login